Öpppna Stäng

Om KABA

Företaget startades 1998 i Rockhammar i Västmanland och då inriktades verksamheten på högtryckstvättar för industri, men redan då blev det även trädgårdsmaskiner, cyklar och mopeder. Därav namnet (KA-BA Motor & Trädgård), där KA-BA är kombination av grundarna Karl-Arne och Bengt-Arne. På detta sätt och med denna inriktning drevs det fram till 2008, då våra förutsättningar förändrades – Karl-Arne gick i pension och jag flyttade till Skåne där jag fick en anställning, så under några år drivs KA-BA på hobby-basis.

2018 ser jag en möjlighet att ta upp min verksamhet på allvar igen, då Vinslövs Cykelaffär avvecklades och ingen tog över verksamheten. Jag börjar i liten skala med service och reparation av cyklar och mopeder men märker ganska omgående att behovet är större än förväntat, fortsätter under 2019 att bygga upp min verksamhet och sprida att vi finns och även synas utanför Vinslöv.

2020 är det äntligen dags att utöka verksamheten med en butikslokal i anslutning till verksta´n, där kan man köpa diverse tillbehör men fokus är på nya cyklar av märket Skeppshult.

2021 kommer nästa steg i utvecklingen och vi utökar verksamheten med att erbjuda våra kunder service av trädgårdsmaskiner och har även utökat utbudet av cyklar från fler cykelleverantörer.